Tuesday, 29 November 2016

FOLLOW WIDGET - ERROR help me

Assalamualaikum.
Nak mintak tolongggggggggggggggggg :(

Apesal aku asyik nak follow blog orang, asyik error je? Guna google chrome pun sama. Sekarang aku guna Mozilla Firefox pun macam ni. Hmmm. Tapi bukan semua blog macam ni. Hanya beberapa.

 

Can someone tell me what's wrong with it?
Macam mana nak baikpulih?
Hm aku nak join giveaway pun payah sekarang. Aduh.

Help me.... 
 




11 comments:

  1. boleh je follow cuma kena klik butang follow tu berulang kali dalam 3 hingga 5 kali pastu akan dapat follow nyer..

    ReplyDelete
  2. tutup dan buka semula window pun jadi juga tak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jadi :( Clear cookies pun tak jadi :(

      Delete
  3. Kena cuba bnyak kali.. Tp sebaiknya clear history dulu Ctrl+H.. Btw thks singgah blog unni, done follow #1066

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh dah! Thankyou for your help :))

      Delete
  4. Hi, Imah. Syilah nak tinggalkan jejak pun susah sbb takda cbox, hope blog ni cepat pulih ye :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Syilah! Ada je la cbox :) Di kotak TALK TO ME :) Blog ni sihat je alhamdulillah :)

      Delete
  5. Ha ah klik button tu dua tiga kali secara berterusan. baru boleh.

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg