Monday, 31 October 2016

SENARAI GIVEAWAY

98 comments:

  1. hai dear, jom join GA ni ( http://aliyahsyofia.blogspot.com/.../first-giveaway... ) Hadiahnye baucer pembelian RM50^^.btw, done follow u

    ReplyDelete
  2. byknye GA....na joinla...tqvm tau sbb bagitahu sahring is caring kan3?
    Btw dah follow nnti follow balik tau..
    http://azihaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Waa ga saya pun tersenarai ni..tq dear join giveaway blog saya..

    ReplyDelete
  4. jemput join meriahkan segmen saya.... :)

    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

    ReplyDelete
  5. Jom join GA saya lak . Hehe baru nk mencuba . http://addeenclosets.blogspot.com/2014/02/1-topup-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  6. Rajinnya join GA... akak kita dah PM akak. Kita menang Lcky GA by FD and Tisa

    ReplyDelete
  7. Waahh.. rajin ny letak list mcm ni.. ^^

    ReplyDelete
  8. thank you very much sebab listkan semua ga ni. lebchiuu.. hehehe.. :DD

    ReplyDelete
  9. Salam..jom join GA..hadiah sweater yang menarik..tidak banyak Pge FB dan Blog untuk kita follow..^^

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/03/couple-chocolates-cookies-contest-by.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking here ^^

    jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Salam..jom join^^.GA by AieEN hadiah vit. c Shaklee,tudung, dress, novel dll >
    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  12. @Kisah Si Dairy Salam kenal jugak ^^ Thanks sudi jenguk.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Wah2...banyak nya GA yg Imah join (^^,)
    Btw, good luck dear ~

    ReplyDelete
  15. Singgah petang. Jemput join dan memeriahkan segmen. Hihi

    in-finitedream.blogspot.com/2014/04/first-segmen-fill-in-blank.html

    ReplyDelete
  16. rajinnye letak list GA.. hihi.. inshaAllah akan join :)

    ReplyDelete
  17. salamm..jom join GA ..update hari ini ..
    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html

    ReplyDelete
  18. salam..karimah jom join GA ni pla ^^

    update hari ni

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/segmen-pinkish-purplish-part-2.html

    ReplyDelete
  19. woww banyaknyee join hehe..

    cograt dear ! http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/followers-ke-1800.html

    ReplyDelete
  20. Salam :)

    rajin nye bt list GA..hoho

    btw..jemput join QA kite tau..simple aje :)

    http://nzaodonut.blogspot.com/2014/04/jomss-pakat-join-qasiri-1-by-nzaodonut.html

    tq..done follow u :)

    ReplyDelete
  21. banyaknyaaaa giveaway.setakat ni tak sempat lagi nak join mana2 givaway la..huu..

    anyway salam perkenalan
    done follow you =)

    ReplyDelete
  22. @fasha Haha takpe mase masih banyak. Okay thanks :D

    ReplyDelete
  23. salam jom join GA by Emas putih ..hadiah Rm350 cash^_^

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/mini-ga-cash-rm350-by-emas-putih-part2.html

    ReplyDelete
  24. Ga yang 3 in 1 , tolong tukar namanya yaa. Tapi link awak tak payah tukar cuma tukar Namaa tu kepada mini kpop giveaway.

    ReplyDelete
  25. Waa.. boleh refer kat sini :3

    ReplyDelete
  26. salam..karimah..salam jumaat^^..saya datang lagi bawa GA ..

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/05/marbelles-giveaway-by-zaazuu.html

    ReplyDelete
  27. good luck !! hihi banyak betul.

    ReplyDelete
  28. feel free to visit mine http://eykabaha.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  29. banyaknya giveaway tak sempat nak follow semua :)
    semua berjaya semua

    done follow sini dan jom singgah ke blog saya

    ReplyDelete
  30. Nice sharing pasal GA..t.q
    saya x pernah join dan tak reti..hihi tapi saya tringin nak cuba mohon pencerahan..

    jemput singgah blog saya
    http://syerarahim.blogspot.com/
    semoga bermanfaat...t.q

    ReplyDelete
  31. @Syera Rahim No problem :) tanya lah saya kalaua da pape tak faham :D

    ReplyDelete
  32. hi.. saya tag awak utk liebster award.
    http://iyqa92.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

    ReplyDelete
  33. Wahh banyak tu giveaway..

    Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  34. Haiii.. Cakkk!!! Tahniahh!!
    Anda adalah Pemenang Salah Satu Hadiah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME BY TENGKUBUTANG!! Sila lihat Senarai Pemenang dan tuntut hadiah dari SPONSOR segera! tuntut hadiah sebelum hari Sabtu (17/5/2014) yea.. tengok senarai pemenang di link ini--> http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-2nd-year-wed.html

    ReplyDelete
  35. wahh banyaknyaaa. rindu pulak nak join ga. btw, sy tag awak dalam liebster award.http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-cik-tylia-part-1.html :)

    ReplyDelete
  36. awak awak :) giveaway saya atas sekali tu , tamat 26hb tau?
    baca entry ni - http://amirahamer.blogspot.com/2014/05/perhatian-peserta-giveaway-april-may.html

    saya ada exam :))

    ReplyDelete
  37. Hai dear, can i post abt yr entry?
    Menarik you buat list giveaway ni. Boleh ye?
    Tq xx

    ReplyDelete
  38. Banyak gak GA ek.. jenuh plak nak join.. Hehe..

    Jemput join segmen akak plak.. =)

    http://momsavenues.com/segmen-mencari-teman-momsavenues-com/

    ReplyDelete
  39. jemput join giveaway ni

    http://misskitty12.blogspot.com/2014/06/super-cute-doodle-giveaway-by-saffa.html

    ReplyDelete
  40. jemput join giveaway ni

    http://misskitty12.blogspot.com/2014/06/super-cute-doodle-giveaway-by-saffa.html

    ReplyDelete
  41. banyaknya...nak join la...salam singgah..http://irrayyanjourney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. http://adna2029.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html
    jom join contest ni anda di tag

    ReplyDelete
  43. @dzu amri Yang ni saya tak sempat join T^T Maaf :(

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum..akak ada buat GA,jemput join http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/07/segmen-teka-teki-karipap.html

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum..akak ada buat GA,jemput join http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/2014/07/segmen-teka-teki-karipap.html

    ReplyDelete
  46. wahh..banyaknya senarai giveaway. kalau nak join Giveaway by ibu Zarith pon boleh. Hadiah berupa 1gram EMAS =) oh done follow your blog. Jemput la follow blog baru Zarith =)

    ReplyDelete
  47. Hi dear!!! Byknye giveaway....hehe

    Meh tmbh satu lagi, giveaway saya pulak...hehe..jemput join ;)
    http://eshazara.blogspot.com/2014/12/year-end-2014-giveaway-by-eshazara.html?m=1

    ReplyDelete
  48. tahniah semua teruskan usaha ya..maaf dah follow etuza blog ke dek..

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg