Thursday, 4 February 2016

SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL

Tamat 10feb

Tag - http://zyraroxx.blogspot.my/ 

 Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?

- Last day spm. Paper bio. Aku and de geng keluar awal daripada orang lain sebab bosan. Muahaha paper3 ok? Jangan marah, lek. Haha. Tapi ada je yang stay sampai habis masa. Then, hujannn turun. Aku memang dah rancang nak mandi hujan. So, bermandi hujan laa aku. Duk conteng baju (ok jangan marah lagi) haha duk snap picture. Banyakkkkkkk gilos. Buat video. Aaaaa memang happy ah. Budak laki duk main bola dalam hujan. Alhamdulillah :D

5 comments:

  1. cik akak dan sponser ada giveaway terbaru...

    berminat...jom join dan support cik akak....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/02/mega-giveaway-inspirasi-2016-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  2. Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    hahaha,. kita sebaya.. tapi sya tak spm lagi.. tunggu last day hujung tahun ni lah nak buat semua macam tu. good luck untuk resultt nanti. yee. hehehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg