Thursday, 11 February 2016

Giveaway 2016 TAHUN IMPIAN KITA by Mawar Assufi


Peminat coklat? Jom join weh! Aaaa aku dah meleleh aikliuk dah ni T^T
Hurry up.

--------------------------------

4. Ceritakan serba sedikit Impian Dalam Hidup yang Ingin Anda Capai Dalam Tahun 2016 Ini. Marilah share, mana tahu kawan-kawan baca. Dan Mereka mendoakan supaya Impian Anda Tercapai. In Shaa Allah. 

----------------------------------------

: Impian paling besar sekali nak capai tahun ni, nak masuk university! Yeahhh tu impian aku tahun ni, aku nak ambil course impian aku iaitu Asasi Undang Undang. Aku rasa dah tiba masa aku kena belajar sungguh'sungguh (ye ye spm belajar sungguh sungguh jugak haha) untuk balas jasa umi abah aku. Semakin aku besar, mereka pun semakin tua. Allahu, aku harap aku sempat balas jasa mereka ameen :)

Masuk u nanti, aku harap (inshaaAllah bukan sembang kosong) aku rajin, takbuat kerja last minit, tak habiskan duit dengan apa yang tak perlu, tak buat apa yang mak ayah aku marah, tak sibuk bercinta sampai lalai dalam pelajaran, tak lalai. ameen ya rabbalamin :)

Dulu-- aku fikir umur mak ayah aku takkan menambah haha! Masa tu tak matured, so taktahu pape. Sekarang-- aku tengok mak ayah aku makin lama makin tua. Sedih. Aku takut sangat kehilangan mereka.

Apa yang boleh aku buat sekarang, belajar sungguh'sungguh. Make sure every sem, dapat dekan. Aaaaa besar giler impian aku. Even semua orang cakap mustahil, susah, payah, tapi aku nak sahut cabaran tu! Aku dah takde masa nak main main >.<

Aku harap, impian aku tercapai. Impian korang pun aku doakan tercapai :') Ameen!

------------------------------------------

DO SHARE YOUR DREAM. I WILL PRAY FOR YOU TOO GUYS!



Tag :-
http://missanisnabilah.blogspot.my/
http://cikpinky2704.blogspot.my/
http://muffincokelatcinta.blogspot.com/
http://cahayakukasih.blogspot.my/
http://itsmelyya.blogspot.com/

5 comments:

  1. thank u for the tag karimah , all the best yaa ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.

    Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
    Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

    Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    Terimakasih saya ucapkan kerana sudi join sama Giveaway Tahun Impian Ini.
    Saya hargai penyertaan awak. Tapi, saya akan datang semula jumpaa awak tauu :D Untuk bacaa impian awak semula.. Hehee

    Apa-apa pun All The Best. Tazabar rasanya nak Spread The Love .. See you again .. :) Jemput singgah untuk cek nama awak ya di sini :

    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-giveaway-2016-tahun.html

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg