Saturday, 27 February 2016

DID YOU KNOW #9



Ngeh ngeh!
Haaaaa siapa macam ni? Mai habak sikit! Hahaha.

Tapi kita tak akan pernah jangka bila kita akan falling in love. Walaupun kita takut, itu lumrah yang kita kena hadap. Takboleh lari.

Tapiiiiiiiii.
Walaumacammanapun, love your GOD first, and then parents. Jangan lebih'lebihkan pasangan anda daripada Tuhan yang ciptakan kau, dengan ibubapa yang banyak berkorban untuk kau.

Ingat :)

10 comments:

  1. ooooo.. baru tahu ada fobia macam ni.. nice sharing ^^

    ReplyDelete
  2. salam. jemput join segmen bloglist saya http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.VtUlJ_l96M8 thanks :)

    ReplyDelete
  3. ada juga ye orang macam ni :)

    nak ajak join segmen saya ni.
    http://www.kasihjuju.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    jemput join ye :)

    ReplyDelete
  4. pernah la jugak . err hahahhaa tp sekarang tak dah. i'm free wuhuu hahah :D

    ReplyDelete
  5. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
  6. owh, ada phobia macam ni ea?? baru tahu

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg