Thursday, 18 February 2016

DID YOU KNOW #3


Jap aku try fikir ade tak eh.

..................

Ada rasanya! Haha meh nak taip sorang'sorang punya nama even diorang tak baca pun blog aku :)

- Nailah Farisa
- Anisa Farhah
- Izzat Ikhwan! HAHA!
- Faqih Faiz
- Mizan Qistina
- Maimunisa

Aaaaaa takboleh dah nak fikir siapa haha! Semua yang kat atas ni, semua lebih dari 7tahun. Ada yang 13tahun. Orang yang kita kenal, dengan orang yang kita berkawan tu lain. Nah, kalau setakat kenal, tak bertegur sapa, takboleh nak label friendship. Haha, so, yang ni yang aku senaraikan, nama'nama yang rapat dengan aku :)

Cuba, luangkan masa sekejap, fikir siapa kawan yang ada dengan kita sejak 7tahun yang lalu.

Then, bersyukur dengan Tuhan, dia masih ada untuk kau :)

Dan jangn lupa wish thank you kepada mereka yang tak pernah tinggalkan kau! :)

Adios!

2 comments:

  1. okay alhamdulillah ada frienship yang bertahan lebih than that..
    ada yang tak sampai 7 bulan wakakaka..

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg