Saturday, 27 February 2016

DID YOU KNOW #9



Ngeh ngeh!
Haaaaa siapa macam ni? Mai habak sikit! Hahaha.

Tapi kita tak akan pernah jangka bila kita akan falling in love. Walaupun kita takut, itu lumrah yang kita kena hadap. Takboleh lari.

Tapiiiiiiiii.
Walaumacammanapun, love your GOD first, and then parents. Jangan lebih'lebihkan pasangan anda daripada Tuhan yang ciptakan kau, dengan ibubapa yang banyak berkorban untuk kau.

Ingat :)

Friday, 26 February 2016

DID YOU KNOW #8



Nah khas untuk para bloggers!
Jangan terlalu obses dengan blog sampai 24/7 mengadap blog aje. And yeah, manage your time well :)

Aku pun berblogging hanya suka'suka. Takretilah nak jana pendapatan melalui blog. Hiks, kepada yang terer tu, jangan salah guna okay? :)

Adios!

WIDGET FOLLOWER BERMASALAH. AKU JE KE?


Look?
Aku punya widget follower jadi camtu. Cane ah nak buat? Aku buka link orang lain pun jdi camtu.

Korang punya okay ke?
Korang nampak tak aku punya widget follower?

Komen pls T.T


Thursday, 25 February 2016

DID YOU KNOW #7



So, lets hug our parents! :)
Or friends.

And no to girlfriend/boyfriend!
AMARAN KERAS

Wednesday, 24 February 2016

DID YOU KNOW #6



Kehkeh.

But i love single :)
Just wanna focus on my study! inshaaAllah. Itu yang terbaik untuk aku sekarang.

Tuesday, 23 February 2016

#Wordless Dicintai Allah




DID YOU KNOW #5



Yup, yang ni aku setuju.

Aku rasa, late conversation lebih baik. Sebab masa tu masing'masing serious. Tak fikir perkara lain. Tapi kadang'kadang ada je yang tak serious, mengantuk! haha!

Korang camne?
Aku suka late conversation. hee :)

Sunday, 21 February 2016

Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ



PENCARIAN BLOGLIST THEATHRA


Awesome Birthday Giveaway

Tarikh Tamat Penyertaan : 28 Februari 2016
Pengumuman Pemenang : 29 Februari 2016

Hadiah?

Babiesblink Strawberry - 1 pemenang

Lipbalm Aloevera - 1 pemenang

Menow Eyebrow 2in1 - 1 pemenang

Topup RM5 Maxis - 2 pemenang





Sesi Mengenali Ahli Blogger


Impian anda terhadap blog anda.

= Semoga blog aku akan terus majuuu kehadapan. Terus berjuang menyebarkan perkara'perkara bergunaaa untuk semua :) Dan semoga blog aku menjadi medium menyebarkan dakwah dan merapatkan silaturrahim ameen :)

Biodata anda.
  • Karimah bt Zulkafali
  • 18tahun
  • Terengganu
  • Blogger since 2012
  • Anak ke-4 daripada 6
  • Have 2 bestfriend: Nurfatinfatihah & FarhahAdam
  • Have somebody egoistic; vip
Tag:-
http://unspeakable-of-me.blogspot.my/ & all of you.

Twitter- @krmhzul
Ig- @dequeen.my [open] @krmhzul [private]
fb- Karimah Zulkafali

TAMAT; akhir tahun 2016




segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2016

Tamat 20 mac 2016

Don't give up kakAyu! :)
Jangan cepat putus asa. Beranikan diri anda :)
Jangan risau, Tuhan sentiasa ada dengan kita. Percaya akan kewujudan dia akan membuatkan diri kita lebih tenang inshaaAllah :)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg