Monday, 4 January 2016

JANNA NICK - Jeritan Batin Ku (Acoustic Cover)


WEH serius sedap nak mampus! Aaaaaaa aku tengah excited kot dengar! Aku bukak youtube nak layan lagu then tekan la yang JannaNick ni sebab aku pernah dengar cover dia dekat ig and memang sedap. So, aku tak expert yang suara dia sesedap ni. Then aku terkejut nak mampus kot sebab sedappppp gileeee *bulatkan mata* hahaha XD

Huwaaaaa T^T
Mohon la korang p dengar jugakkkkkkk sekarang.
Klik je gambar kat atas, terus ke link tersebut.

Adios~

1 comment:

  1. sedap sangat dia nyanyi. dia berlakon pun best! :)

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg