Sunday, 10 January 2016

GIVEAWAY: KENANGAN MANIS 2015

Klik banner untuk join.

Kenangan manis 2015.
Yang palinggg manissss kenangan aku pada tahun 2015 ialah pada hari apreasiasi tingkatan 5 sekolah aku. Alhamdulillah hari tulah hari yang paling aku ingat dan paling aku gembira :)

25Oktober2015.


Cuba teka yang mana aku?
Ciri ciri : pendek buas comel cute HAHA!


Alumni 5 Imam Bukhari a.k.a Sains Tulen

Alhamdulillah.
Aku pun tak sangka boleh naik pentas 2x hari tu. Dan dapat 2 anugerah. Alhamdulillah syukur. Aku harap hari ambil result SPM, 3Mac2016 nanti, aku naik pentas sekali lagi ameen :)

Hari tu hari last kami bergembira dan after that memang tak main'main dah, semua serius nak SPM haha! And yeah, i miss it. Semua orang yang dah habis sekolah rindukan zaman sekolah kan? HAHA mengaku je laaa! :p

Okay, taknak cerita panjang.
Jangan lupa join :)


2 comments:

  1. assalammualaikum, thanks sudi join :)

    wowww... tahniah dik.. !!!

    ReplyDelete
  2. Goodluckkk .. dari segmen sama :)

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg