Saturday, 31 January 2015

JOM BANTU #MANGSA BANJIR

STICKY POST


Assalamualaikum :)
Hai semuaaa!
First at all, aku bukanlah salah seorang daripada mangsa banjir, but aku stay di Pantai Timur. Terengganu. Memang 80% daripada kawan'kawan aku semua mangsa banjir. Terengganu boleh tahan teruk. Lagi'lagi aku stay di Kemaman. Memang lagi lah. Tapi Kelantan lagi teruk. Allahu, semoga Allah lindung.

Cikgu aku yang stay di Kelantan ada minta doakan keselamatan dia. InShaaAllah semua akan kembali kepada asal. Ameen.

So korang yang tak berkemampuan nak derma melalui bank terutama pelajar sekolah macam aku, korang boleh menderma melalui topup. Yess! Yang lain pun boleh derma. Serious yang ni inshaaAllah bantuan kita semua akan sampai sebab gambar yang aku nak kongsi ni da masuk tv tau? Hee, so jangan teragak'agak nak derma :D

Embedded image permalink
Klik gambar untuk tumbesaran :)

So, jangan teragak'agak untuk menderma sebab kita kan sesama Islam bersaudara. Takkan nak tengok je saudara kita susah? Kan? So, sama'sama kita bantu membantu. InShaaAllah ada balasan daripada Allah. Ameen!

Okay, jangan lupa tau! :D
Adios~


Tuesday, 20 January 2015

First and Simple Giveaway oleh Cik Iman




Klik banner untuk join.


Tag :-

http://sasteracinta.blogspot.com/
http://cinqleafclover.blogspot.com/
http://afzanyz87.blogspot.com/


GiveAway Ole-ole dari Japan by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : KarimahZulkafali II
instagram id : -


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 









Giveaway Januari 2015 by Syira Lokman




Klik banner untuk join.

Tamat : 30 Januari 2015 jam 6:00 am


Mini Giveaway by izzeyda




Giveaway ini akan berlangsung sehingga 30 Januari 2015 jam 11.59 malam
Klik banner untuk join.

Hadiah?








Giveaway Preloved Books

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
BudakVanilla | Cik Manis | Mek Zumbie | Cik Karmila | Mohd Ezuddin | Mr.Cupid | FaraNym | Merlyn Hasshim | Aina Zairee | Meura Metsu | Kyra Hizrina | Syaina | Rea's Outlet | Lyene
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)





Saturday, 17 January 2015

Anda BODOH? Saya TAK :)



Hey guys!
Assalamualaikum :)

Dear Malaysians, don’t bodoh. Know your rights!

Haa, korang nak tahu tak sama ada korang ni sebenarnya bodoh atau pun tidak. Haha. Serious talk. AKu tak main main :)

Klik SAYATAKBODOH untuk mengetahui keputusannya :)

Bye! :D


Mini GA by Ema Hasan




Tempoh segmen berlangsung: 14 Jan 2015 - 21 Jan 2015


Thursday, 1 January 2015

Mini Topup Giveaway by Kapas Putih



http://kapas-putih.blogspot.com/2014/12/mini-topup-giveaway-by-kapas-putih.html
Klik banner untuk join.
Tamat bila-bila masa.
Jom.


 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg