Tuesday, 9 December 2014

Segmen : Zaman Persekolahan





Klik untuk join.
Tamat 31/12/2014





Aku pilih no8.
Ekeke, aku pilih sebab selalunya aku macam tu la dalam kelas. Haha. Bersembang kencang lagi padu dalam kelas. Aku memang bising dalam kelas. Paling riuh. Paling bising. Hihi. Kadang'kadang aku buat satu kelas tu bising walaupun kami semua kelas depan sekali. Haha tak macam kelas depan pun. Satu kelas memang satu kepala. 

Kalau aku senyap satu hari tu, memang semua akan hairan. Sampai satu tahap orang takut nak tanya kenapa aku senyap sebab diorang takut aku not in a good mood. Haha. Selalu musim aku senyap bila exam nak dekat. Haha nak tumpukan belajarlah katakan. Wiwiwi. Aku jenis garang sikit, so orang pun takut la kalau nak mari tegur. Takut kena marah. Haha walaupun aku bukan badmood pun.

Yess, aku tahu bercakap banyak, makin banyak dosa. Aku pun tengah try taknak cakap perkara yang tak berfaedah contonya mengumpat, mengutuk, menghina, mencaci or sebagainya. Perempuan dengan gossip memang susah nak pisahkan. Tapi i will try my best. Wish me luck guys! :D Tapi mengutuk, aku belum lagi berani nak mengutuk fizikal orang lain sebab aku tahu MENGUTUK FIZIKAL ORANG UMPAMA MENGUTUK CIPTAAN ALLAH. Berdosa wehh. Kita ni hamba je weh. Siapa kita nak kutuk ciptaan Pencipta kita? Walaupun dengan niat bergurau. Hati'hati tau :D

So, end. Bye bye. Jangan lupa join!



4 comments:

  1. berkunjung di sini ^^ no 8 lagi? ohsemlah semua no 8 ni

    goodluck! besar peluang utk menang

    ReplyDelete
  2. wahhh ramai yg nmbor 8. kitewww pon nmbor 8 jugak hehe. gud luck !


    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  3. good luck yer :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  4. tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
    Senarai Pemenang Segmen

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg