Tuesday, 9 December 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha




Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.


http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
 Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.

Klik banner untuk join! :D







7 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Jemput join segmen bloglist :)
    http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Datang jalan2 dekat SINI , Datang Dari SEGMEN yang sama :) Jom ke BLOG saya pulak . DONE FOLLOW , Mind FOLLOW back ?

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  6. Assalam ! :)

    Saya dari blog

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    join segmen yang sama :) done follow sini. followback ya ? ^^

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg