Tuesday, 23 December 2014

Segmen #5ApplikasiAndroidPilihanSaya



Hai.
Assalamualaikum.

Malam ni scroll dashboard, ternampak segmen yang menarik hati dan kalbu. Hiks. Haha. Then nak join wuhuu :D

Syarat syaratnya ialah :-

1. Mempunya blog dan pengguna android.
2. Tajuk entry adalah seperti berikut "Segmen #5ApplikasiAndroidPilihanSaya".
3. Wajib masukkan screenshot applikasi tersebut seperti contoh di atas.
4. Post entry link anda di ruangan komen post segmen ini.
5. Tag at least 3 orang and make sure mereka tahu mereka ditag.

6. Selesai.

Nak join? Klik SINI

5 Aplikasi kegemaran gua :D

First,





Whatsapp adalah app paling penting sekali dalam phone aku. Haha. Aku kalau exam week, aku akan uninstall semua app kecuali Whatsapp sebab app ni penting weh. Memang whatsapp aplikasi utama aku berhubung dengan semua orang.

Second,

Twitter! Yeay yang ni memang awesome. Kalau bosan, takde kerja ke, memang Twitter la paling best skali nak lepaskan segalanya. Haha.

Third,


Instagram! App rahsia aku. Haha akaun insta aku adalah rahsia. Aku just follow orang yang aku rasa nak follow. Haha. Dan yang paling penting takde orang lelaki yang follow aku kecuali my big brother.

Forth,



Hiks, wechat! Perkara paling best tentang wechat adalah oleh post moment. Moment pulak ada 3bentuk, kata'kata, gambar dan sight! Sight macam video pendek. Hahaha. 

Fifth,

Yang ni paling best! VSCO Cam!
Tempat edit paling best wuhuu Haha. Then aku akan ke insta square untuk edit lebih lanjut.

Wihii, dahh.
For those yang aku pinjam gambar, thanks! Aku tak boleh nak ss sebab phone aku rosak dan sekarang tengah guna phone kawan yang aku tak reti nak ss macam mana. Haha.

Kbye! Jangan lupa join!

Tag :-

1. http://madampam.blogspot.com/
2. http://cikimanbobe.blogspot.com/
3. http://missizzatinadheera.blogspot.com/












2 comments:

  1. ;) laju je tag orang ea ekekeke

    http://cikimansukagiveaway.blogspot.com/2014/12/segmen-5applikasiandroidpilihansaya.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama.
    Perasan banyak kawan blogger yang suka pakai VSCO Cam. Best betul ke?

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg