Tuesday, 9 December 2014

Giveaway Mega review by Eda




Klik neh?
Giveaway berlangsung daripada 30-11-2014 ~ 30-12-2014 jam 11.59 malam..

Senarai hadiah bernilai RM300!!
* kek gulung choc x 1 -aku nak yang ni hehe lapooo :(
* scarf secret half moon shawl x 1
* produk tuppaware x 1
* krim polla siang & malam x 4
* baju ladies officer x 1
* baju ladies kuning x 1
*  produk kecantikan x 12
* jam silikon x 4 
*free keahlian tupperware x 1
*ahli group whatsapp kelab sponsor fadhileda x 88

* bloglist jan-dis 2015(shokugan no shana) x 20

Aip aip, aku nak review tentang PENDRIVER RUNNING MAN!
Wuhuu. Siapa yang tak kenal Running Man? Rasa semua kenal. Hikhik. Terutama remaja macam aku. Hahaha.


Klik gambar di atas kalau nak ke entry asal review.

First at all, aku nak bagitahu kelebihan kalau korang beli pendrive Running Man ni.


  • 8gb
  • Free poscard misi Running Man
  • Bersaiz seperti kad ATM
  • Boleh dibawa ke mana-mana atau disimpan di dalam beg tangan anda. Dalam kocek pun boleh~
  • Tidak mudah hilang, inshaaAllah.
  • Di import dari company yang buat pendrive running man dari Korea..
  • Original
  • Masih boleh letak 4 movie
  • dan terdapat bermacam gambar.
  • Free 1 cerita korea..
And guess what? Harganya RM45. Postage RM6.
Aku rasa tak rugi kalau korang beli sebab ori weh. Kalau tak ori, belakang cerita.

Kepada peminat Running Man yang berminat nak beli, anda boleh hubungi Eda:


017-2251962 -whatsapp

atau email :
fadhileda9193@gmail.com

Kalau tak percaya kat aku, korang boleh klik gambar pendrive kat atas tu untuk entry asal yang original punya :p





2 comments:

  1. gudluck ya. .BV pun ade join. . :D

    ReplyDelete
  2. Salam, dari segmen yang sama. Goodluck!
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg