Wednesday, 11 June 2014

Menang SEGMEN: Saya nak watermark by kapas-putih.blogspot.com

Hai! assalamualaikum semua :) 
Sebelum ni aku tak pernah buat apa'apa entry bagitahu aku menang pape giveaway, segmen or contest sebab aku rasa takperlu kot nak riak. Haha.

But now, aku terlalu excited disebabkan aku dapat watermark free yang awesome, cantik dan gempak. Haha over betul aku ni --' Tapi memang aku suka sangat! Watermark tersebut mampu memikat hati aku. Aku pernah bagitahu yang aku seorang yang SANGAT cerewet. Muahaha, so memang jarang la aku berpuas hati dengan hasil tangan orang untuk percubaan pertama. Tahniah kepada missNadia ;]

Nak tengok watermark yang aku menang?



Muahaha cantik kan? Terima kasih banyak'banyak kepada MissNadia ;D
Klik SINI untuk ke entry tersebut.

Maaf kalau terasa yang aku ni riak. Maaf. Cuma nak kongsikan kegembiraan aku. muehehe ;]

Okay thanks again! Adios~



NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

7 comments:

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg