Saturday, 28 June 2014

Keyword : Sekolah Rendah Islam Darul Taqwa




Aip aip :)
Assalamualaikum semuaaa :)
Hari ni rajin pulak nak menaip. Mungkin sebab rasa lepas ni susah dah nak menaip. Haha. Hujung minggu je kot ada kesempatan nak menaip.

Okay korang kenal Sekolah Rendah Islam Darul Taqwa? Kalau kenal, jangan lupa komen tau!

Terdetik nak buat entry pasal sekolah ni sebab aku ternampak Search Keyword pasal sekolah ni. Pelik jugak aku ada orang search nama sekolah ni dekat blog aku.

Sekolah Rendah Islam Darul Taqwa ni adalah sekolah lama aku. Aku start sekolah dari tahun 2004 hingga 2008. Dari 6tahun hingga darjah4. Tapi aku langkah kelas. So aku darjah1 hingga darjah5 dekat sekolah tu.

A lot of sweet experience sepanjang aku kat sana :) Sampai sekarang aku tak lupa walaupun dah nak dekat 6tahun aku tinggalkan sekolah tu. Dekat sekolah tu aku belajar banyak perkara yang mematangkan aku. Alhamdulillah.

Terima kasih kepada ibubapa aku sebab hantar aku menuntut ilmu dekat sana. Terima kasih jugak kepada guru'guru aku kat sana sebab sudi mengajar aku ilmu Allah. Terima kasih sangat'sangat :)

Okay adios~ Salam 1Ramadhan!

4 comments:

  1. Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
    Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

    Jemput singgah,
    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @CT Humairah Alhamdulillah ameen :) Terima kasih ^^

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg