Saturday, 28 June 2014

Kenal pasti UNFOLLOWERS anda!

Hai hai hai :)
Assalamualaikum.
Lama tak menaip. Cuma sempat join giveaway, segmen and contest.
Maaf, aku sibuk. Sibuk dengan sekolah, hias kelas, homework, pembetulan exam. Haha no time untuk menaip sesuka hati di blog kesayangan.

Okay stop pot pet.

Anda mahu mengenalpasti unfollowers anda?

Senang sahaja. Aku selalu je cek unfollowers aku di Twitter. Klik SALAMRAMADHAN untuk ke laman web tersebut.


Korang boleh cek unfollowers korang di Twitter, Instagram dan Facebook. Kalau korang nak unfollow orang yang tak followback pun boleh. Semua di hujung jari. Haha. So, apa tunggu lagi? Pakat cek blake neh? Haha.

Tapi sebelum korang cek, korang kena sign in dulu semua akaun korang yang korang nak cek tu. Supaya senang takpayah sign in bila nak cek.

Okay adios~ Jumpa lagi :)

2 comments:

  1. wah bagus gak ada benda ni..baru je cuba...thx kongsi

    ReplyDelete
  2. @Jia Rizaira No problem! :D Sama'sama kongsi ilmu ^^

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg