Wednesday, 25 June 2014

Give Away Contest by Izzlegacy Boutique!!



tamat 15Julai2014


Jom ramai-ramai sertai "Give Away Contest by Izzlegacy Boutique". Original entry boleh klik pada link ini: http://www.myfizwan.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ia merupakan sebuah vendor butik dengan produk utamanya adalah baju kebaya nyonya dan lain-lain jenis kebaya. Anda boleh dapatkan kebaya nyonya yang cantik-cantik dengan design, motif dan warna yang menarik kerana Izzlegacy mempunyai lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya diatas brand Izzkebaya. Ramai yang telah membeli kebaya nyonya Izzlegacy (Izzkebaya) dan sangat berpuas hati dengan sulaman kebaya yang halus dan jahitan yang kemas. Pelbagai jenis kelengkapan kebaya ada dijual di butik Izzlegacy seperti kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain songket dan pelbagai jenis kerongsang kebaya. Selain dari baju kebaya nyonya, anda boleh dapatkan pelbagai jenis produk yang lain seperti jubah muslimah, baju kurung moden, baju kurung cotton, candy dress, flat shoe, blouse, tudung bawal, aneka shawls, baju kurung kanak-kanak, dress kanak-kanak, kebaya kanak-kanak, aneka jenis biskut dan banyak lagi produk dibawah satu bumbung. Untuk melihat produk-produk di Izzlegacy Boutique, korang boleh layari laman web rasmi Izzlegacy Boutique dengan klik pada link berikut:http://www.izzlegacy.com

Mengapa saya perlu shopping baju raya di Izzlegacy Boutique?

=Kerana baju raya di Izzlegacy Boutique terdapat banyak gilerrrr design baju yang menarik tertarik kau memang da boom! Haha serious aku tak tipu. Aku stalk fb diorang dan diorang ada post baju yang dijual. Pergh, memang cantik laa :) Nah aku tayang sikit untuk korang.



Cantik kan? :)

Baju fesyen yang aku paling rasa nak pakai sangat masa hari raya nanti ialah BAJU KURUNG MODEN ala'ala princess gitu. Hahaha XD

Mangsa tag : Aliya & Ecah & Yana & Naniedean & Khudri & CikKunangKunang & Siara


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

No comments:

Post a Comment

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg