Sunday, 8 June 2014

Broken link [Edisi ke-2]

Assalamualaikum!
Arghhhh sakit sungguh hati aku -_-

Ini semua disebabkan broken link! Aku pernah kongsikan dekat korang pasal benda alah ni dekat entry aku yang lepas. Tekan THIS.

Kat entry tu korang boleh tahu macam mana nak hilangkan broken link. Dan lepas aku buangkan semua broken links aku hari tu, jadi ZERO. Aku selalu jugak check broken links aku. Aku pastikan kosong. Tapi hari ni aku bosan, aku pi la check lagi skali.

Korang tahu tak 1098 broken links aku ada! Argh rasa nak mengamuk. Sebab apa? Sebab 1094 daripada broken links tu, daripada BLOG YANG SAMA! Apa kejadah aku tak tahu sampai seribu lebih broken links daripada blog yang sama!

Meh bukti -_-



Padahal aku baru je clearkan semua nya baru baru ni. Fuhh memang menguji kesabaran betul! Punca sebenar broken links banyak daripada blog yang sama sebab tuan empunya blog tu dah tukar link blog dia or dah delete blog dia -_- Fuhh sakit hati aku. Lebih'lebih lagi aku buat blog tu sebagai bloglist. Memang banyak laa -_-

Okay jap, nak try clearkan semuanya :)


Okay done!
Muahahaha yeay!
Kbye adios~


4 comments:

  1. Mama pun byk gak broken link ni.. Letih nk clearkan

    ReplyDelete
  2. byknye...mnasib baek sng nak clearkan...

    ReplyDelete
  3. @Norhasniza Khalid Haha yup. Perlukan kesabaran yang tinggi :D

    ReplyDelete
  4. @HeNRieTTa JoSe Haha tak senang sangat. Kena check one by one :3

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg