Monday, 30 June 2014

Iftar Amal 2014



Hai assalamualaikum semuaaa :)


Photo: Aman Palestin menganjurkan Iftar Amal 2014 , di Hotel Vistana Kuala Lumpur, tazkirah ramadhan dan solat Maghrib akan diimamkan oleh Ustaz Haslin (Ustaz Bollywood) , kami juga mengalu-alukan tempahan berkumpulan. untuk tempahan hubungiMaklumat lanjut dan tempahan hubungi:Tel: 03-89267019Akib:019-622 7019Farhan: 013-351 3040Fasihah: 019-280 3973

Aman Palestin menganjurkan Iftar Amal 2014 , di Hotel Vistana Kuala Lumpur, tazkirah ramadhan dan solat Maghrib akan diimamkan oleh Ustaz Haslin (Ustaz Bollywood) , kami juga mengalu-alukan tempahan berkumpulan. untuk tempahan hubungi

Maklumat lanjut dan tempahan hubungi:
Tel: 03-89267019
Akib:019-622 7019
Farhan: 013-351 3040
Fasihah: 019-280 3973

Rm150/pax

Ayuh, sama'sama memeriahkan Iftar Amal yang dianjurkan oleh Aman Palestin. Sama'sama bersedeqah sambil beramal.



Buat pengetahuan korang, Iftar Amal ini dianjurkan untuk mengumpul dana membaik pulih Masjid Al-Aqsa
Jadi, jangan lepaskan peluang untuk beramal :)

"Sedeqah yang paling afdhal adalah pada bulan Ramadhan"


NotaKaki: Aku takboleh join. Jauh maa :( Korang yang dekat'dekat tu, pergilah ye? :D
Okay adios~


#53 Wordless | Sah tak puasa TAPI tak tutup aurat? |


Embedded image permalink

Sama'sama kita cuba aurat kita dengan sempurna. Step by step. Supaya apa kita buat Dia terima. InShaaAllah :)

Mini Giveaway Blog HT




tamat 7Julai2014.

Sabun limau pilihan hati :D


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Sunday, 29 June 2014

Sesi balas komen dan blogwalking!


Hai hai hai :) Assalamualaikum!
Salam 1Ramadhan semuaaaa :) Alhamdulillah dah sehari kita berpuasa. Ohsem. Memang best gilerr kan? :D

So here i go. Sekarang tetiba muncul mood nak balas komen dan blogwalking semua serta followback bloggers yang sudi komen dan follow aku.

Thanks semuaaa! Selamat berbuka puasa :*

Btw jangan lupa tinggal komen url anda! Aku nak memperbaharui bloglist :) Kalau lebih daripada 10, aku hubungi en.Random yang handsome. Kalau tak, aku letak semuanya dalam bloglist cantik aku tu. Haha. Kbye'bye :))

#52 Wordless | TAK RASA BERDOSA KE? |





Haish, jom sentap berjemaah T^T

Segmen BlogWalking by Aadhirah Farhana




Tamat 5Julai2014.


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Giveaway Ramadan 2014 by Silent Confessions




Tamat 20Julai2014.

Tag : Ainza & Idah


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Segmen : Blogwalking Sempena RAMADHAN 1435H




Tamat 26Julai2014.


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Saturday, 28 June 2014

Keyword : Sekolah Rendah Islam Darul Taqwa




Aip aip :)
Assalamualaikum semuaaa :)
Hari ni rajin pulak nak menaip. Mungkin sebab rasa lepas ni susah dah nak menaip. Haha. Hujung minggu je kot ada kesempatan nak menaip.

Okay korang kenal Sekolah Rendah Islam Darul Taqwa? Kalau kenal, jangan lupa komen tau!

Terdetik nak buat entry pasal sekolah ni sebab aku ternampak Search Keyword pasal sekolah ni. Pelik jugak aku ada orang search nama sekolah ni dekat blog aku.

Sekolah Rendah Islam Darul Taqwa ni adalah sekolah lama aku. Aku start sekolah dari tahun 2004 hingga 2008. Dari 6tahun hingga darjah4. Tapi aku langkah kelas. So aku darjah1 hingga darjah5 dekat sekolah tu.

A lot of sweet experience sepanjang aku kat sana :) Sampai sekarang aku tak lupa walaupun dah nak dekat 6tahun aku tinggalkan sekolah tu. Dekat sekolah tu aku belajar banyak perkara yang mematangkan aku. Alhamdulillah.

Terima kasih kepada ibubapa aku sebab hantar aku menuntut ilmu dekat sana. Terima kasih jugak kepada guru'guru aku kat sana sebab sudi mengajar aku ilmu Allah. Terima kasih sangat'sangat :)

Okay adios~ Salam 1Ramadhan!

#51 Wordless | What to do during Ramadhan |



Embedded image permalink

Let's do together. InShaaAllah :D

Kenal pasti UNFOLLOWERS anda!

Hai hai hai :)
Assalamualaikum.
Lama tak menaip. Cuma sempat join giveaway, segmen and contest.
Maaf, aku sibuk. Sibuk dengan sekolah, hias kelas, homework, pembetulan exam. Haha no time untuk menaip sesuka hati di blog kesayangan.

Okay stop pot pet.

Anda mahu mengenalpasti unfollowers anda?

Senang sahaja. Aku selalu je cek unfollowers aku di Twitter. Klik SALAMRAMADHAN untuk ke laman web tersebut.


Korang boleh cek unfollowers korang di Twitter, Instagram dan Facebook. Kalau korang nak unfollow orang yang tak followback pun boleh. Semua di hujung jari. Haha. So, apa tunggu lagi? Pakat cek blake neh? Haha.

Tapi sebelum korang cek, korang kena sign in dulu semua akaun korang yang korang nak cek tu. Supaya senang takpayah sign in bila nak cek.

Okay adios~ Jumpa lagi :)

Spongebob's Giveaway



klik untuk join.
tamat 21Julai2014.
No insta acc.

Bukti printscreen iklan :














Done semua :)

Btw untuk sign up Whohaa, saya tak cukup umur. So tak boleh nak join. Maaf.


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Giveaway Novel Meletop - Novel Acik Lana



tamat 10Julai2014


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Thursday, 26 June 2014

Segmen : Mini Topup Giveaway 2 By Jurnal Setiausaha Lelaki



tamat 15Julai2014


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Giveaway Nisfu Sya'ban



Tamat 1Julai2014.


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

G. A Syoknya Ramadhan Datang Lagi 2014 by Tea & Coffee Lover



tamat 29Julai2014.


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

Contest Meneka Jantina Anak Merahitujambu



tamat sebulan lagi kot.


Saya pilih anak perempuan sebab kata hati saya suruh teka perempuan. Haha XD


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD

SEGMEN: Kapas Putih Julai Bloglist


SEGMEN: Kapas Putih Julai Bloglist
tamat 30Jun2014.


NotaKaki: Nak hadiah superb? Nak topup free? Jom sertai giveaway'giveaway awesome lagi meletop :) Tekan SINI okay? K bagus (Y) Haha XD
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg