Thursday, 29 May 2014

Liebster Award Nomination by Hajar Rash's


Hi and Assalamualaikum.
I'm so bored so i decide to answer all of Liebster Award.
I got tagged from Sis Hajar Rash's 
Thank you!

So here i go :)

1. Macam mana terdetik hati tu nak jadi seorang blogger?
= Kawan yang aktif blog. So jadi terikut la. Lepas tu dah terikat terus. Hehe.

2. Kawan atau family tau tak anda ni blogger?
= Tahu :) Ramai kawan yang terikut aktif balik berblog selepas tahu saya aktif berblog. Kakak pun ada yang terikut. Hihi.

3. Pengalaman jadi blogger...manis atau pahit?
= Manis! Haha. Dapat banyak hadiah giveaway. Alhamdulilllah. Ada jugak yang pahit. Pernah kena marah dengan blogger lain sebab dulu takde follower widget -_- Blogger tu berapa kali mari sound. Sabar je la ><

4. Asal mana?
= Terengganu Darul Iman :)

5. Artis lelaki/perempuan yang anda minat?
= Dato' Siti NurHaliza. Heliza Helmi. Maher Zain. 

6. Teringin untuk jadi sesiapa tak?
= Nope. I love to be myself :)

7. Apa yang paling nak dalam hidup?
= Buat haji dan umrah satu family :D

8. Anda ni student ke worker? keje mane..study mane?
= Student! Study SMA Al-Falah Kemaman :)

9. Bila orang tau anda ni blogger..pernah kena kutuk tak?
= Em tak pernah. Hehe. Pernah blog kena kutuk je sebab kawan cakap tak cantik -_- Sabar je la. Haha.

10. pendapat anda mengenai lelaki/perempuan? kalau anda perempuan kena bagi pendapat mengenai lelaki dan begitulah sebaliknya
= Lelaki ni, tak boleh dipercayai. Selalu bohong.

11. Pendapat anda mengenai blog saya =)
= Header yang comel! Haha. Cantik. Kemas. Tetapi patut diletakkan warna lain jugak supaya lebih menarik dan gempak gitu. Hehe jangan marah :D

End.
Sesiapa yang nak kena tag, sila komen. Haha. Serious. Nanti aku akan kumpulkan semua jawapan dan tag anda! Yang tak pernah kenalah. Yang banyak kali kena, aku taknak tag :p Haha aku nak semua blogger rasai pengalaman kena tag. Huahuahua XD

Sekian.

9 comments:

  1. macam best je liebster award ni..tp sy xreti sbbbx de org tag..just tgok je laa blogger join..hehhe

    ReplyDelete
  2. Heliza Helmi ^^
    *buat-buat tak nampak pendapat tu

    ReplyDelete
  3. tq sudi jwb...jwpn utk no 10 tu setuju sgt,hehehe..btw sy pn org ganu =)

    ReplyDelete
  4. Saya tak suka kalau kawan dekat baca blog, malu hehe

    ReplyDelete
  5. @Hajar Rash Haha kan? Lelaki memang suka bohong. Haha. Hai ornag sekampung :) HahaXD

    ReplyDelete
  6. @Dzureen Darwis Haha malu jugak, tapi buat buat tak malu je. Haha xD

    ReplyDelete
  7. @Dzureen Darwis Haha malu jugak, tapi buat buat tak malu je. Haha xD

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg