Tuesday, 13 May 2014

2nd giveaway by fatimah zahrah


Hai semuaaaaaaaaaa!
Assalamualaikum.
Nak bagitahuuu ni, FatimahZahrah ada buat Giveaway keduaaa :) Jyeah! Semangat aku nak join. Sebab apa? Sebab hadiahnya superb!


  • Review blog x2 by Wani 
  • Forever Bloglist x1 by Wani 
  • Banner non animated x2 by Yayah 
  • Review Blog x3 by  Atiqah
  • Bloglist x7 by Atiqah
  • Topup RM 5 X2 By Intan
  • Voucher 15% x10 di Button & Cuteness by Iola
  • Topup RM5 from me untuk entry yang paling gempak
Tamat 11Jun2014.
Ayuh join semuaaaaaa :)

Tag : Sinuha & Semua yang bacaaaaa entry gempak awesome ni. Hahaha wajib join okay? :P
Btw, syaratnya cukup'cukup simple. Don't worry yaa! :D

And now aku nak review jugak pasal blog penganjur.

Jom kita sama'sama kenali siapa penganjur giveaway awesome ini.

Name : SITI FATIMAH AZZAHRAH BINTI MOHD YUSOF
Age : 8 tahun , 6 tahun lepas
Adress : Kuala Kangsar , Perak 
Fav.food : Nasi Paprik and my mom cooking !
Fav.drinks : ICED TEA and MILKY DRINKS . !

Born of place : TAIPING , PERAK MALAYSIA
Hobbies : DO WHAT I WANT TO DO , OFCOURSE EAT
Ambition : CHEF ! DOCTOR , FOTOGRAPHER 
Fav.colour : PURPLE , PINK , BROWN 
My?? : SMILE IS THE POTION FOR HEART ATTACK



Haha yang ni aku pi curi dekat blog penganjur. Aku taktahu sama ada umur yang ditulis adalah benar atau tak. Haha kalau ikutkan, 14tahun :O So young! Tapi awesome. Berani buat Giveaway. Aku masih tak berani walaupun umur dah 16tahun. hehe.

Ni banner penganjur. Kreative!

Kalau nak bandingkan aku dengan dia,aku rasa dia lagi awesome kot. Siap ada banner tau :P Aku takde pun -_- Haha memang menyedihkan.

Blogger Fatimah pun ada buka tempahan untuk header. Kalau korang ada yang nak buat header tapi tak pandai, tempah la dengan dia. Murah jee :) Dia pun ada sediakan banyak resepi. Woahh sungguh berbakat dalam dunia blogging. Tahniahhh :)

So, sampai sini je entry mengarut aku. Hahah siapa yang berminat untuk kenali blogger ini, meh meh la join GA dia dan follow blog dia ye? Jangan malu malu, jangan segan segan. Haha.

Sekian, terima kasih!



NotaKaki: Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

5 comments:

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg