Monday, 28 April 2014

GiveAway Bro Nasa : Hadiah Misteri Bernilai RM800


Click banner to join.
Tarikh 30April2014, 11malam.


Ini gambar selfie yang aku pertaruhkan. Hehe. Gambar ni diambil pada akhir tahun lepas. Masa ni kami berempat je form3 yang datang ke sekolah. Haha. Kenapa? Sebab mase tu exam PMR dah tamat. So semua pelajar form3 malas la nak datang. TAPI kami rajin. Haha.

Kami semua sahabat. Sahabat sampai Syurga Allah InShaaAllah.

Dari kiri : Aku | Ashirah | Hani | Najla

Kami semua sayang satu sama lain. Walaupun Ashirah dah pindah, kenangan kami bersama tetap di ingatan. InShaaAllah :)

Whatever happend, we always being #3S (SahabatSampaiSyurga)
InShaaAllah.


Okay, korang jangan lupa join. RM800 untuk dimenangi!


NotaKaki: Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

5 comments:

  1. Wah..bukan main havoc ag ye..bgs2 artikel ni..tq join segmen ni..nntkan pengumuman tarikh akhir segmen nih..

    ReplyDelete
  2. mama singgah dar segmen yang sama dear.. all the best

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg