Wednesday, 23 April 2014

"Contest Nama Biskut Paling Kreatif"


Tamat 12May2014.
Klik gambar untuk sertai.

Idea saya untuk nama biskut ini adalah, jeng jeng jeng! Haha : Extravaganza Snow Chocoball~ Muahaha XD


NotaKaki: Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

10 comments:

  1. Huhu thanks for join.. Good luck ya..

    ReplyDelete
  2. mcm mana ek awak letak gambar dan bila click terus dapat pergi dekat entry?

    ReplyDelete
  3. @Aimi Farhana Awak masukkan gambar dalam entry then awak tekan gambar tu dan klik "link". Last, awak masukkan url yang awak nak gambar tu pergi mana. Haha maaf kalau tak faham :/ Takreti nak terang :(

    ReplyDelete
  4. thanks.. faham sangat!! hehehe

    ReplyDelete
  5. Contest dah tamat! Haruslah keluar senarai peserta, jom semak!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-contest-nama-biskut.html

    ReplyDelete
  6. Contest dah tamat! Senarai peserta pun dah keluar! Soalannya siapa yang menang?? Huhu jom check it out siapa yang bertuah tu..

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2014/05/pemenang-contest-nama-biskut-paling.html

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg