Thursday, 3 April 2014

Alhamdulillah button follower dah kembali pulih!


Assalamualaikum~

Yeay! Alhamdulillah :D
Button follower sudah kembali pulih sepenuhnya!
Saya dah boleh follow semua sponsor dan penganjur giveaway.
Alhamdulillah.

Anda bagaimana? Hehe :p


NotaKaki: Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

8 comments:

  1. sy belum dapat lagi..macam mana nak letak widget follower yang lama tu? sy tukar template hri tu,trus hilang..

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah dah blog guna.. yahooo!! :D

    ReplyDelete
  3. @Bunga_Ibrahim14 Oh awak kena search google tutorial yang terbaru. Sebab saya dulu pun ada masalah dengan follower widget tu :D

    ReplyDelete
  4. @dilakhir Yeay! Give me high five *clap* Haha XD

    ReplyDelete
  5. betul ker dah boley..?

    alhamdulillah =D

    ReplyDelete
  6. kalo blogspot bermasalah memang kusut jadinya hehe

    ReplyDelete
  7. @Nurfaezah Abdullah Haha betol tuu. Jadi mood malas nak blogging datang mai jemput. Hehe

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg