Saturday, 26 April 2014

Aku suka join GA / Contest / Segmen :)


Aip aip :)
Assalamualaikum.


Nampak tak aku sayang korang kat situ? Haha :p

Berbalik kepada tajuk aku kat atas tu. Yes, aku suka. Aku suka meraikan orang. Suka buat orang lain happy :)

Kalau korang ada buat segmen, contest or giveaway, jemputlah aku. Haha kalau aku tak perasan la. Kalau aku perasan korang ada buat giveaway, segmen or contest, aku akan cepat'cepat join. Lainlah masa tu aku busy. Kalau aku busy, aku akan copy link korang and save dekat entry aku supaya bila aku da free, aku ingat untuk join.

Baik kan aku? Ekekeke, maaf! Tersalah puji XD

Walaupun korang ade 1follower sekali pun, aku tetap join :) Kalau takde pun, aku join. Kalau ada beribu, aku pun join jugak. Kalau takde hadiah pun aku join. Hadiah tak best pun aku join. Haha. Tapi paling tak suka kalau aku dah join, dan dah tamat dah. Aku pun tunggu la pengumuman pemenang. Tup tup, entry tu di delete. Empunya blog tu buat taktau je. Haa, memang aku sakit hati.

Aku pernah lalui.

So aku harap korang takde la macam tu :)

Aku join sebab nak mengisi masa lapang. Dalam masa yang sama, mencuba nasib kot kot ada rezeki aku :) Dan tujuan utama aku join, sebab aku nak raikan korang :) Ohyeah! Haha.

Btw, kalau ada yang nak aku jadi sponsor, PM aku kat SINI. Kalau aku murah rezeki masa tu, aku tolong :)

Okay tamat sudah sesi merapu aku. Hehe.

Maaf kalau ada yang terasa. Maaf :)

Assalamualaikum ^_^


NotaKaki: Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

4 comments:

  1. Wow, bagusnya. Kalau kite nak join macam takut sia2, takut tak dapat. Hahaha

    ReplyDelete
  2. @Aimi Farhana Haha niat jangan sebab hadiah. Kalau sebab hadiah, memang susah nak dapat :) Heheh

    ReplyDelete
  3. like your entry adik comel :) nanti klu free, singgah la blog akk ye.

    ReplyDelete
  4. @Nurin Irsalina Thanks akak :) Thanks sudi baca entry merapu ni. Hehe. Okayy set :D

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg