Saturday, 8 March 2014

PROMOTE : Kraf by Puteri Ichigo


Hai hai hai :) Assalamualaikum!
Hari ni aku baik hati nak promote akak ni punya kraf. Cantik woi. Hehe. Aku nak balas jasa baik akak ni sebab akak ni dah baik hati buat doodle AWESOME untuk aku :)

Jom tengok kraf apa yang dijual :)



PENCIL HOLDER
DESIGN - SIMPLE 
PRICE - RM8

*korang boleh request design kalau nak..letak nama n so on beb!


PHOTO FRAME 
PRICE - RM10

*word "LOVE" tu, boleh tukar nama yg korang nak..superb cute!
boleh letak kat atas meja ataupun gantung kat pintu bilik ^^


SWEET HOME
PRICE - Puteri Ichigo tu tak tahu nak jual atau tidak kraf ini.

Berminat? Contact Puteri Ichigo di blog Puteri Ichigo atau di fan page Puteri Ichigo Collections
Sumber : SINI

Btw, nak tengok hasil doodle Puteri Ichigo untuk aku? Jom scroll di bawah ini~

Comel kan? Thanks admin! Comel sangat :D


NotaKaki: Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

No comments:

Post a Comment

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg