Saturday, 15 March 2014

PENYELESAIAN MASALAH FOLLOW


Hai ^^

Aku cadangkan korang semua letak button follow dan dashboard dekat blog korang. Sebab follower widget tu kan tak berfungsi. So sementara tunggu dia berfungsi, korang boleh la letak button ni. Aku pun boleh follow :)

Macam mana nak letak?

Tekan SINI untuk tutorial. Bukan aku yang buat. Aku jumpa di Pakcik Google :D

Btw, aku dah letak. So semua, dipersilakan follow aku. Haha. Kbye.


NotaKaki: Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

No comments:

Post a Comment

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg