Friday, 7 February 2014

Segment: Up the Followers and sharing the quotes

Klik banner atau klik SINI untuk ke entri segmen. :)
Due Date Segment: 15/2/2014 
"Let's share our quotes to the world."
my quotes:

Embedded image permalink

NEVER LOSE HOPE
Cause Allah is always by your side
Aku pilih quote ni sebab aku rasa, semua orang sentiasa ada masalah, aku pun sama. Masalah aku datang bertimpa'timpa, tanpa dijemput. Tak pernah kehabisan. TAPI aku tak pernah berhenti berharap kat Allah sebab aku tahu, selagi aku ada Allah, aku tak akan pernah berputus asa. In Shaa Allah. So, kalau korang ada masalah, masalah yang sebesar mana pun, kalau korang sentiasa percayakan Allah, korang tidak akan pernah rasa nak putus asa. Sebab, Allah tak pernah mungkir janji :)

StayStrong and LoveAllah :)

4 comments:

  1. Assalmualaikum. Terima kasih sudi join. Ini senarai peserta jom blogwalking :)
    http://fiqansz.blogspot.com/2014/02/senarai-peserta-segment-up-followers.html

    Btw, nice sharing. :)
    betul tu, Allah takkan menguji hambaNya melebihi kemampuan hambaNya.

    ReplyDelete
  2. Salam dear bella dri segmen yang sama yer, hope sudi FOLLOW bella balik yer .. thanks :)

    http://www.dhiyaafraabella.com/2014/02/segment-up-followers-and-sharing-quotes.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ade buat segmen juga...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segment-up-followers-and-sharing-quotes.html

    ReplyDelete
  4. Cinta Allah adalah cinta sejati yang kekal abadi :)

    dari segmen yg sama ^_^

    http://izxasofi.blogspot.com/2014/02/segment-up-followers-and-sharing-quotes.html

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg