Saturday, 22 February 2014

"First Giveaway by Mrs Bella"

Assalamualaikum

klik banner untuk join...
Tarikh tamat dilanjutkan.

Alhamdullilah akhirnya terlaksana juga giveaway pertama saya iaitu First Giveaway by Mrs Bella. Sebenarnya dah lama nak buat giveaway ni but takde time nak buat maklumlah busy belajar.Hadiahnya simple je syaratnya pun tak banyak. Pemilihan pemenang berdasarkan Random and jangan lupa meriahkan First Giveaway by Mrs Bella

Tag 2 org rakan : Niena & Zizie
Link profile facebook : MissKarimah




NotaKaki : Nak join giveaway'giveaway yang awesome lagi menarik tertarik kau memang da boom? Haha. Click SINI k ;)

1 comment:

  1. Singgah jap :) Btw, jom join segmen ni banyak tau hadiah tudung. Boleh pilih lagi. Sesuai untuk muslimah macam kita ni ;)Cepat sebelum terlambat

    http://lifestorysayakatsini.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html

    ReplyDelete

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg